bossebullterrier.blogg.se

En blogg där ni kan läsa om Bullterriern Bosse och hans uppväxt.

Smådjurskliniken i Arvika

Publicerad 2014-02-21 21:32:34 i Allmänt

Idag var det dags för veterinären igen! Och i två timmar var vi där och böjde, klämde och röntgade höfter, knän och ryggrad. Bosse fick beröm för sina fina knän och höfter :-)

Det veterinären hittade på röntgen var en mörk skugga mellan höftkulan och "skålen", in mot ryggraden kan man säga. Och den skuggan syndes på alla bilder oavsett vinkel. Han funderade på om det kan vara en liten broskbildning, men var inte säker utan skickade bilderna till en ortoped veterinär i Karlstad som ska hjälpa honom att avgöra vad det är och om det behövs opereras eller ej.
Sen hade han även en pytteliten "tipp" på utsidan "skålen" så den skulle också ortopeden kolla på. Men annars såg det jättebra ut så nu känner vi att vi kan pusta ut lite i alla fall. Men Bosse pustar nog inte ut föräns i morgon för han är ganska groggy och trött sen han blev sövd, stackaren! Och på onsdag ska vi få veta vad veterinärerna har kommit fram till.



Fuska!

Publicerad 2014-02-17 12:08:33 i Allmänt

Idag fuskade vi lite och gick ut på en liten och väldigt lugn promenad i solen. Bosse har inte varit ute på promenad på 9 dagar, och fler verkar det bli eftersom tabletterna inte hjälpte. Så idag ringde vi veterinären igen och ska få en remiss till smådjurskliniken för röntgen av höfterna. Håller alla tummar och tår att han inte har något fel på höfterna!




Halsband

Publicerad 2014-02-06 21:18:16 i Allmänt

Idag kom det nya skräddarsydda halsbandet. Men nu får lillgrisen sluta växa. haha! :)

Om

Min profilbild

Bosse

En bullterrier under uppväxt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela