bossebullterrier.blogg.se

En blogg där ni kan läsa om Bullterriern Bosse och hans uppväxt.

Jag växer

Publicerad 2013-03-28 09:18:50 i Allmänt

Jag har ju inte berättat för er hur mycket jag växer, 1kg i veckan ungefär går jag upp ibland lite mer. Matte väger mej alltid en gång i veckan, mest bara för att hon är så himla nyfiken själv. haha Så igår vägde jag 18,3kg. Inte så illa va? Alla grannar brukar säga de att "nu blir han inte så mycket större va?" å jora säger matte då, de dubbla ungefär. haha! 
idag får ni ingen bild på mej utan jag ska visa er katten Kicker som jag bor ibop med, han är 3år.

Tisdag

Publicerad 2013-03-26 18:06:00 i Allmänt

Påhittig rubrik va? haha
Idag har mattes mamma varit här och ätit våfflor och sett på film med oss.
Jag tycker väldigt mycket om min "mormor", hon kliar alltid mej på magen när hon kommer och det gillar jag!
Men som valigt så somnade jag när det var dags för film, men det gjorde inte så mycket för jag sov riktigt gott i "mormors" famn.
Och nu på kvällen har jag fått mitt första bad, det var lite sådär tycker jag. Men matte var snabb så det var fort över och belöningen var den bästa. En hel banan fick jag! Har jag berättat att jag ÄLSKAR banan?! Mums!
"Mormor" kliar mej på magen medan matte steker våfflor.
Och såhär skönt låg jag och sov under filmen.
 
/Bosse
 

Kompisen Silver

Publicerad 2013-03-25 13:24:56 i Allmänt

Igår var min kompis Silver här. Det är husses kusin som har honom, han är 4 veckor äldre än mej och 4 gånger större än mej. Han är nämligen en Grand danois! Så vi fick inte riktigt busa som vi ville för husse och matte eftersom han är så stor å tung och husse och matte säger att jag måste vara rädd om min rygg. Så dom var med å sa ifrån ibland när Silver blev lite för ivrig. Men oj vad roligt det var att få busa med någon i min egen ålder! Och sen följde även Silver med in, jag har aldrig haft en annan hund hemma hos mej förut men det gick hur bra som helst. Vi låg i soffan ibland och tog det lugnt men vi busa ganska mycket också. 
/Bosse

Mitt envisa öra

Publicerad 2013-03-21 19:19:26 i Allmänt

Mitt svarta öra vill fortfarande inte riktigt stå av sig själv än, korta stunder står det av sig själv men jag har ett envist veck på örat där det viker sig hela tiden. Och trots tejp så vek det sig så fort jag råkade klia på det. Så nu har matte klippt en liten bit tunn kartong och satt på baksidan örat, så nu står det banne mej! haha

Äntligen torsdag

Publicerad 2013-03-14 20:41:38 i Allmänt

Idag blev det äntligen torsdag igen! Min husse jobbar i norge under veckan och kommer hem på torsdagar. Och det tycker jag och matte om. Jag blr såå glad när husse kommer hem! Men husse var riktigt sliten, och jag också så vi somnade på sängen när han kom hem. 

Tejpat öra

Publicerad 2013-03-12 19:56:15 i Allmänt

Eftersom mitt svarta öra inte riktigt vill stå upp så har matte tejpat det. Så jag ser lite knasig ut just nu :P

Promenad med långlina

Publicerad 2013-03-12 14:44:06 i Allmänt

Idag tog matte med långlinan när vi skulle gå ut å gå. Den tycker jag är rolig för den är 10m lång så då jag kan springa fram å tillbaka på skogsvägarna precis som jag vill, och det älskar jag. Finns inget roligare än att springa! Jag och matte brukar kapptävla, men än så länge hinner hon med mej. Men inte länge till! haha.
Vi övade lite på att gå på landsväg också, men det tycker jag är lite svårt för man måste gå på kanten hela tiden med kort koppel. Men jag övar på och små framsteg gör jag allt, och då blir matte så nöjd och jag får massa beröm. 
Hej hej!
Mycket roligt att titta på (och smaka på) ute i skogen. 
Nu kommer jag!
 
/Bosse

Promenad och bus med bästisen Eja

Publicerad 2013-03-12 14:06:00 i Allmänt

Idag blev det en tur till Älgå där min mattes mamma och lillebror bor. Och där finns kompisen Eja, en jättefin jämthundstik på nästan 4år. Henne tycker jag väldigt mycket om!
 

Här är jag och Eja hemma hos min mattes mamma. Hon har ett stort hus som man kan busa i.
Visst är hon fin!
Och här är lilla jag.
 
Nu sover jag som en stock i soffan efter promenad och bus ute i Älgå. 
/Bosse
 
 

Bullterriern Bosse

Publicerad 2013-03-11 11:25:44 i Allmänt

Hej!
 
Eftersom flera utav mina syskon har egna bloggar så får väll jag också skaffa en, så ni får veta hur jag har det.
Mitt namn är Bosse, men egentligen heter jag Björkfallets Martin i Hölänga. Min mamma heter Vårforsens Sara Snöstorm och min pappa heter Frosthäxans Azlan den Modige. 
Jag kommer i från Molkom men nu bor jag hos min husse och matte i Sulvik, ca 1,5 mil utanför Arvika. Här bor också katten Kicker som jag tycker om lite för mycket ibland. Jag har lite svårt och inte springa efter honom när han går ifrån mig. Men annars när han är stilla kan jag sitta och tvätta honom tills han är alldeles genom blöt.
Den här bloggen kommer att handla om mig, mina galna bullfnatt och alla mina framsteg jag gör under min uppväxt.
/Bosse

Om

Min profilbild

Bosse

En bullterrier under uppväxt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela