bossebullterrier.blogg.se

En blogg där ni kan läsa om Bullterriern Bosse och hans uppväxt.

Hjärngympa!

Publicerad 2013-09-18 16:14:19 i Allmänt















Jag älskar att leta upp godis och annat gott som matte gömmer! Tror det blir en spårkurs efter vi är klara med den lydnadskursen vi håller på med nu :)

Gårdagens kurs!

Publicerad 2013-09-05 18:11:32 i Allmänt

Japp igår var det dags för kursstart! Både jag och matte var riktigt laddade. 8 st hundar var det i min grupp. Den yngsta var 5 månader å den äldsta var 4 år. Min kompis Mala var också med. Hon är en huskey blandning och hon är 6 månader. Vi brukar busa ibland men igår fick vi inte det! Alla hundar i gruppen är väldigt glada av sig så vi måste alla öva på att ha tråkigt bland andra hundar och därför fick vi inte busa ;)

Jag hade väldigt svårt att koncentrera mig med så många hundar runtomkring mig. Men vi ska öva på :)
Vi fick olika övningar vi skulle göra bla kontakt, sitt och stanna och gå fint i kopplet. Så nu ska vi träna i en vecka innan det är dags för nästa kurstillfälle :)

Gissa om både jag och matte var slitna när vi kom hem! Men roligt var det :)


Laddar!

Publicerad 2013-09-02 15:11:18 i Allmänt

Ligger i soffan och laddar för kurs på onsdag! Matte har anmält oss till.en individanpassad lydnaskurs steg 1. Ska bli jätte spännande :)
Vi hoppas kunna få hjälp med att jag stressar upp mej så väldigt när jag kommer i nya miljöer med mycket rörelse runtomkring. Vi tror det kommer bli riktigt roligt och lärorikt :) Men tills dess så slappar jag lite ;)


Om

Min profilbild

Bosse

En bullterrier under uppväxt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela