bossebullterrier.blogg.se

En blogg där ni kan läsa om Bullterriern Bosse och hans uppväxt.

Operations dagen!

Publicerad 2013-07-12 11:05:00 i Allmänt

Igår var det dags för min ögonopertion! 
Klockan 8.00 var vi utanför djursjukhuset i karlstad och väntade på att bli insläppta. Vi fick komma in på ett rum där vi fick veta vilken tid husse och matte fick hämta mej och fick veta lite mer om operationen och så. Runt nio lämnade husse och matte mej, men det märkte jag knappt för jag var så upp i varv av alla människor och hundar som var överallt.
Matte hade tagit ledigt från jobbet och husse kom hem en dag tidigare från norge bara för att dom ville följa med båda två. Nojjiga som dom är ;) hihi
Men operationen gick hur bra som helst! :D 
Inger och tjejen som höll på att utbilda sig till ögonspecialist gjorde ett jättebra jobb! Dom lyckades ta bort hela cystan och inga tårkanaler var skadade :)
Matte tyckte jag såg ut som en ny hund utan min lilla ärta i ögonvrån ;)
Jag mådde ganska dåligt hela dagen igår efter ingreppet och narkosen så jag var riktigt hängig och pipig. Men idag mår jag mycke bättre lite jobbigt i kroppen är det fortfarande men vetrinären sa att det kunde ta någon dag innan jag var helt mej själv. Och eftersom matte och husse tyckte synd om mej när jag låg på operationsbordet så hade dom åkt och köpt nya leksaker till mej ;) dom har jag busat med idag så jag är ganska pigg ändå ;)
Stygnen sitter på insidan det undre ögonlocket så dom syns inte och kommer att lösas upp av sig själva och inte behövde jag ha någon krage heller :)
 
Nu ska jag ha en ögonsalva i ögat morgon och kväll i 10 dagar sen ska jag tillbaka till karlstad och förhoppningsvis bli friskförklarad ;) Sen hoppas jag, matte, husse och alla andra som bryr sig om mej at jag slipper vetrinären på ett bra tag ;)
 
/Bosse
 
 

Vetrinären igen!

Publicerad 2013-07-04 14:12:54 i Allmänt

Igår kväll var jag och matte på återbesök i Karlstad för mitt öga. Det hade inte blivit bättre :(
Fast inflamatinonen runt systan hade gått ner och det var ju bra. Så hon sa att dom tillslut var tvungna att göra något åt denna systan (den är helt ofarlig) eftersom jag inte kan gå omkring med den i ögat helatiden och den kommer inte att försvinna av sig själv. Så hon tyckte att vi skulle ta en opertions tid så fort som möjligt så jag blir av med den!
Så nästa torsdag (den 11e) ska jag operera mitt öga :(
Vetrinären visste inte om dom kommer att ta bort systan helt eller om dom bara kommer att öppna den så den blir dränerad. Vi får se. Så nu får vi hålla tummarna igen! 

Om

Min profilbild

Bosse

En bullterrier under uppväxt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela